Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Geslaagd met vlag en wimpel!

Ik had al aardig wat lessen achter de rug maar toen ik eenmaal in contact kwam met Prewish en een aantal lessen had gevolgd bij hem was ik er verzekerd van dat ik me rijbewijs zou halen en dat is ook gelukt in 1 keer! hartstikke bedankt!

Rowan Utrecht

In 1 keer geslaagd!

In 1 keer afgereden bij Rijschool Prima. Ik ben erg tevreden over instructeur Prewish. Van harte aan te raden!!

Aiden Nieuwegein

In 1 keer geslaagd

Ik leste bij prewish en een beetje bij jeroen. Een flexibele rijschool, gedegen voorbereiding en mijns inziens een prima prijs.

Jos Nierop Utrecht

Rijbewijs gehaald!

Enorm bedankt voor de fijne rijlessen jeroen! Heb veel geleerd en je hebt ervoor gezorgt dat ik mijn rijbewijs kon halen. Je geeft Rechtvaardig en gemotiveerd les. Raad iedereen aan om hier te lessen

Gijs de cock Nieuwegein

Rijbewijs in the pocket

Jeroen super bedankt voor de gezellige en vooral leerzame lessen! We konden gezellig praten tijdens het rijden maar wanneer het nodig was als ik iets fout deed bijvoorbeeld kon je ook duidelijk en precies uitleggen, evalueren wat ik deed en vervolgens weer door om te leren van mijn fouten. Heel erg bedankt hiervoor want hierdoor ben ook ik in 1x geslaagd! Een echte aanrader!

Boo Hasselton Odijk

Rijbewijs binnen!

Jeroen, heel erg bedankt! Dankzij jouw eerlijkheid en duidelijke uitleg ben ik in één keer geslaagd. De lessen waren altijd heel gezellig, ook al ging het even iets minder lekker. Dan stopten we langs de weg, schetste je de situatie op je kladblok en zo evalueerden we wat ik fout deed, waarom ik dat deed en hoe ik het de volgende keer kon vermijden. Je bent precies en let op details, waardoor je het rijden naar een hoger niveau tilt. Kortom: echt een aanrader!

Femke Kluwer Houten

Geslaagd

Ondanks dat het niet altijd allemaal even lekker ging, toch in een keer geslaagd! Tis heel gezellig geweest maar serieus wanneer het nodig was. Jeroen Toppertje.

Quinten Frans van mierishage 2, 3437kx Nieuwegein

Review

Hele fijne rijlessen gehad bij Jeroen. Ging zeker niet altijd van een leien dakje maar toch doorgezet. En zo ben ook ik aan dat roze papiertje gekomen! Kortom, Jeroen is zeer zeker aan te raden voor elk type bestuurder.

Rozita Baars Schermerslaan 115, 3705GM, Zeist

Yes, geslaagd!

Vandaag examen gedaan en in een keer geslaagd! Jeroen was een hele fijne instructeur, gezellig, en legt goed en rustig uit. Bedankt voor alle fijne lessen Jeroen!

Inge Wannet

Geslaagd !

Ik ben blij met deze rij school , jeroen stelde me vaak gerust tijdens het rijden! de laatste week was het even stressen, omdat het wat minder ging, maar werd gerust gesteld op mijn examen dag dat ik het in me heb. Uiteindelijk heb ik mijn ttt en examen afgerond! ik wil Jeroen heel erg bedanken voor de tijd! Groet Jason

Jason Nelson

Geslaagd

Versneld afgerond en in een keer geslaagd door de goeie uitleggen van Jeroen! Top

Charlotte B

Geslaagd!

Yeah in een keer geslaagd! Door de duidelijke lessen in de (nieuwe) golf was ik goed voorbereid op het examen. Steeds als iets even niet goed ging een korte evaluatie een daarna weer ontspannen verder rijden. Door de voorbereidingen die we troffen was het examen een makkie! Jeroen, bedankt voor de leerzame, en ook zeker heel gezellige lessen!

Demi de Vries

GESLAAGD

Ook ik ben in één keer geslaagd dankzij Jeroen. Bij zijn lessen wordt je op een hoger niveau getild waardoor het examen uiteindelijk een makkie wordt. Super bedankt voor alle goede en gezellige lessen ! :)

Noémie Le Fournis-Peteau

Geslaagd!

Dankzij Jeroen ben ik ook in één keer geslaagd! Altijd hele gezellige lessen gehad. Jeroen legt alles duidelijk uit en stelt je echt op je gemak waardoor je niet bang hoeft te zijn om een fout te maken. Het examen was een makkie dankzij de lessen van Jeroen!

Marieke Hochstenbach

Geslaagd!

Ik heb bij Jeroen een spoedcursus gedaan en ben in 1 keer geslaagd! Ik reed als eerste af in de Golf, echt een heerlijke auto! Doordat ik een spoedcursus had kwam het examen heel snel dichtbij, af en toe was het even stressen maar Jeroen wist me altijd op mn gemak te stellen. Ik heb echt super goede, gezellige en leerzame lessen gehad. Bedankt Jeroen!

Lisanne van der Ploeg

Rijbewijs gehaald !

Van de ene rijschool naar Prima rijopleidingen en wat ben ik blij dat ik die overstap heb gemaakt, super leuke en gezellige lessen gehad, Af en toe streng, maar hele leerzame lessen! Bedankt voor alles! Dames en Heren het is zeker een goede rijschool, ik beveel het zeker aan! Liefs

Kelsey de Rooij