Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

??????

https://pachetes.com/sands/ - ????? https://pachetes.com/ - ????? https://pachetes.com/merit/ - ?????? https://pachetes.com/first/ - ?????? https://pachetes.com/coin/ - ?????

?????? pachetes

Rijbewijs C + CE

De afgelopen 2 maanden rijles gehad van Jeroen, een hele fijne, betrouwbare en vooral deskundige instructeur. Voor allebei de examens in 1x geslaagd, zonder de goede uitleg en vooral het geduld wanneer iets niet helemaal goed gaat, had dit nooit gelukt.

Patrick Zijp Almere

B Rijbewijs

B rijbewijs in 1x gehaald, met dank aan een supergoede rij instructeur!

Jeff Schuilenburg Nieuwegein

Rijinstructeur 1B IBKI

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn Rijinstructeur 1B! Heb hele gezellige rijlessen gehad. was zo onzeker en gestrest dacht, dat ik mijn examen nooit zo behalen, maar dankzij Jeroen heb ik mijn examen in 1 keer gehaald en dat maar in 4 uurtjes lessen! hij stelt je echt op je gemak waardoor je niet bang hoeft te zijn om een fout te maken. nogmaals bedankt!!

nadia gouda

Begeleiding rijinstructeur C

Super begeleiding gehad van Jeroen in de aanloop van mijn praktijk examen voor instructeur op de vrachtauto. Alle puntjes werden op de i gezet met rust en regelmaat. Echt Jeroen super bedankt voor je inzet!

Annette Renswoude

geslaagd

zeker aanrader om bij jeroen te lessen. Heel aardig en gezellig, maar vooral en goede instructeur. Ziet snel waar je moeite mee hebt en helpt je daar goed mee. Ik heb zeker veel geleerd en het erg naar me zin gehad. Bedankt Jeroen!

Sam Duffels Nieuwegein

Rijoptimalisatie Code 95

Cursus rijoptimalisatie gedaan ivm Code 95. Jeroen is heel rustig en geïnteresseerd, niet op zo'n betweterige docententoon, maar gewoon rustig en correct geeft hij onderbouwde adviezen. Icm de zeer nette prijs een echte aanrader voor iedereen die z'n Code 95 praktijkuren wil halen, zowel voor Eigenrijder als loondienstchauffeur.

Jeroen van Leijden Haarsteeg

Rijoptimalisatie code 95

Onlangs een cursus gevolgd icm e learning en daarna praktijk. Ik dacht dat ik alles al wist na 35 jaar mijn rijbewijs te hebben maar dankzij Jeroen toch weer het eea geleerd.

Gijs de Bruin Lopik

Examen gehaald!

Jeroen is een echte aanraden. Hij laadt je de netste manier van rijden zien en doet er veel aan om je in 1x te laten slagen. Hij is niet verlegen voor een praatje met en weet de instructies goed aan te brengen.

Tycho Spoelstra Houten

Rijoptimalisatie code 95

Ik heb Jeroen jarenlang als directe collega meegemaakt . Nu zit hij naast je met onder de pet van rijdeskundige Heb het als zeer prettige ervaren en toch wel weer een aantal tips en tricks meegekregen Bedankt topper

Alec van Luyn rijen

Rijoptimalisatiecursus Code 95

Hoewel ik Jeroen al jaren ken, heb ik de cursus persoonlijk als zeer professioneel ervaren. Lol gehad maar ook serieus gewerkt! Wij hebben de optimalisatiecursus met meerdere touringcarchauffeurs gedaan. Allen waren positief. Een absolute aanrader en kom maar op voor volgend jaar én wat mij betreft met aanhanger graag. Veel aan gehad!

Frans-Jozef touringcarchauffeur Oosterhout Tilburg

Rij- optimalisatie Code 59

Super les gehad, leuke dingen gezien en geleerd. Het is een aanrader deze les met deze instructeur.

Matthijs Zwart Transportservice Zwolle

Code 95 rijvaardigheid training

Wij hebben met 3 chauffeurs de rijoptimalisatie training gedaan in het kader van Code 95. Een hele leerzame dag en bovendien gezellig. Jeroen bedankt voor je feedback en we gaan volgend jaar de volgende training in plannen.

Holiday - travel Steensel

In 1x geslaagd

Fijne instructeur, leuke lessen en veilige kilometers

Joey Utrecht

In 1 keer geslaagd!

Altijd gezellige lessen, maar serieus op de juiste momenten. Heb het erg naar mijn zin gehad en daardoor ook in 1 keer geslaagd!

Dani IJsselstein

Geslaagd in 1x!

Lessen bij Jeroen altijd gezellig. Altijd lachen met elkaar. Hij legt goed uit en als je goed je best doet slaag je in 1x. Ga zo door Jeroen :)

Wessel Montfoort