Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

geslaagd

zeker aanrader om bij jeroen te lessen. Heel aardig en gezellig, maar vooral en goede instructeur. Ziet snel waar je moeite mee hebt en helpt je daar goed mee. Ik heb zeker veel geleerd en het erg naar me zin gehad. Bedankt Jeroen!

Sam Duffels Nieuwegein

Rijoptimalisatie Code 95

Cursus rijoptimalisatie gedaan ivm Code 95. Jeroen is heel rustig en geïnteresseerd, niet op zo'n betweterige docententoon, maar gewoon rustig en correct geeft hij onderbouwde adviezen. Icm de zeer nette prijs een echte aanrader voor iedereen die z'n Code 95 praktijkuren wil halen, zowel voor Eigenrijder als loondienstchauffeur.

Jeroen van Leijden Haarsteeg

Rijoptimalisatie code 95

Onlangs een cursus gevolgd icm e learning en daarna praktijk. Ik dacht dat ik alles al wist na 35 jaar mijn rijbewijs te hebben maar dankzij Jeroen toch weer het eea geleerd.

Gijs de Bruin Lopik

Examen gehaald!

Jeroen is een echte aanraden. Hij laadt je de netste manier van rijden zien en doet er veel aan om je in 1x te laten slagen. Hij is niet verlegen voor een praatje met en weet de instructies goed aan te brengen.

Tycho Spoelstra Houten

Rijoptimalisatie code 95

Ik heb Jeroen jarenlang als directe collega meegemaakt . Nu zit hij naast je met onder de pet van rijdeskundige Heb het als zeer prettige ervaren en toch wel weer een aantal tips en tricks meegekregen Bedankt topper

Alec van Luyn rijen

Rijoptimalisatiecursus Code 95

Hoewel ik Jeroen al jaren ken, heb ik de cursus persoonlijk als zeer professioneel ervaren. Lol gehad maar ook serieus gewerkt! Wij hebben de optimalisatiecursus met meerdere touringcarchauffeurs gedaan. Allen waren positief. Een absolute aanrader en kom maar op voor volgend jaar én wat mij betreft met aanhanger graag. Veel aan gehad!

Frans-Jozef touringcarchauffeur Oosterhout Tilburg

Rij- optimalisatie Code 59

Super les gehad, leuke dingen gezien en geleerd. Het is een aanrader deze les met deze instructeur.

Matthijs Zwart Transportservice Zwolle

Code 95 rijvaardigheid training

Wij hebben met 3 chauffeurs de rijoptimalisatie training gedaan in het kader van Code 95. Een hele leerzame dag en bovendien gezellig. Jeroen bedankt voor je feedback en we gaan volgend jaar de volgende training in plannen.

Holiday - travel Steensel

In 1x geslaagd

Fijne instructeur, leuke lessen en veilige kilometers

Joey Utrecht

In 1 keer geslaagd!

Altijd gezellige lessen, maar serieus op de juiste momenten. Heb het erg naar mijn zin gehad en daardoor ook in 1 keer geslaagd!

Dani IJsselstein

Geslaagd in 1x!

Lessen bij Jeroen altijd gezellig. Altijd lachen met elkaar. Hij legt goed uit en als je goed je best doet slaag je in 1x. Ga zo door Jeroen :)

Wessel Montfoort

Geslaagd met vlag en wimpel!

Ik had al aardig wat lessen achter de rug maar toen ik eenmaal in contact kwam met Prewish en een aantal lessen had gevolgd bij hem was ik er verzekerd van dat ik me rijbewijs zou halen en dat is ook gelukt in 1 keer! hartstikke bedankt!

Rowan Utrecht

In 1 keer geslaagd!

In 1 keer afgereden bij Rijschool Prima. Ik ben erg tevreden over instructeur Prewish. Van harte aan te raden!!

Aiden Nieuwegein

In 1 keer geslaagd

Ik leste bij prewish en een beetje bij jeroen. Een flexibele rijschool, gedegen voorbereiding en mijns inziens een prima prijs.

Jos Nierop Utrecht

Rijbewijs gehaald!

Enorm bedankt voor de fijne rijlessen jeroen! Heb veel geleerd en je hebt ervoor gezorgt dat ik mijn rijbewijs kon halen. Je geeft Rechtvaardig en gemotiveerd les. Raad iedereen aan om hier te lessen

Gijs de cock Nieuwegein

Rijbewijs in the pocket

Jeroen super bedankt voor de gezellige en vooral leerzame lessen! We konden gezellig praten tijdens het rijden maar wanneer het nodig was als ik iets fout deed bijvoorbeeld kon je ook duidelijk en precies uitleggen, evalueren wat ik deed en vervolgens weer door om te leren van mijn fouten. Heel erg bedankt hiervoor want hierdoor ben ook ik in 1x geslaagd! Een echte aanrader!

Boo Hasselton Odijk